vrijdag, 08 juli 2011

80's-films op 2BE

back-to-the-future.jpgBack to the future (1985)

Mijn favoriete film uit de jaren '80 en een regelrechte klassieker "Back to the future" wordt zaterdag nog eens uitgezonden door 2BE. Michael J Fox was reeds een TV-ster dankzij de serie "Family Ties" en kende toen een grote filmdoorbraak met "Back to the future" uit 1985.

Marty McFly (Fox) reist terug naar 1955 met een tot tijdmachine omgebouwde DeLorean van Doc Emmett Brown (Lloyd). Hij zorgt er per ongeluk voor dat zijn moeder verliefd op hem wordt in plaats van op zijn vader. Om ervoor te zorgen dat hij nog geboren zal worden, moet hij ze weer verliefd op elkaar laten worden. Ondertussen moet hij ook nog met hulp van de Doc. Emmett Brown uit 1955 een weg terug naar de toekomst vinden.

Zaterdag 9 juli om 18:25 uur op 2BE

 

Crocodile-Dundee2.jpgCrocodile Dundee 2 (1988)

Na het onverwachte succes van het eerste deel in '86 kwam er twee jaar later het 2de deel van de avonturen van de Australiër Crocodile Dundee (Paul Hogan).rocodile Dundee ziet alles door een roze bril. Hij woont samen met de knappe journaliste Sue en geniet van de mogelijkheden die de grote stad Manhattan te bieden heeft. Maar er komt een einde aan het sprookje wanneer Sue gegijzeld wordt door drugsdealers. Die zijn blijkbaar op zoek naar bezwarende foto's die Sue van haar ex-man ontving. Met de hulp van LeRoy Brown en een straatbende uit New York slaagt Dundee erin om zijn geliefde te bevrijden. Ze besluiten om even op adem te komen in Australië, maar veel rust krijgen ze daar niet. Zaterdag 9 juli om 22:45 uur op 2BE

 

 

 

 

17:05 Gepost door Jan van Laer in 80's films | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.